UC Berkeley, Post Graduate Workspace
Photographed for GL Planning & Design

UC Berkeley, Post Graduate Workspace
Photographed for GL Planning & Design

I fell in love with the geometry of the design when I first experienced this space. The interplay of materials, the wood and glass and the diffuse daylight coming in from the adjacent space makes the image one of my favorites.

(Click image for full screen)

The geometry of this remodeled space captured my imagination. I worked to capture the rhythm and flow of the design in a strong and well-balanced composition.

I shot this image with available light to capture the designers intent. The mixed lighting, daylight, fluorescent lighting and tungsten blended well to create a delightful atmosphere.

We styled the space with a minimalist approach to maximize the impact of the design and showcase the materials. The only elements we added were the plant and books to realize the purpose of the shelf and to provide a living element to soften the presentation.