New Construction, Commercial Office Reception Area
Photographed for Williams + Paddon Architects + Planners

2002 AIA Citation Award

New Construction, Commercial Office Reception Area
Photographed for Williams + Paddon Architects + Planners
2002 AIA Citation Award

I was drawn to this image by the strong compositional line. The asymmetry of the design is one reason it's such a powerful image.

 

(Click image for full screen)

I was asked to photograph the Williams + Paddon Architects + Planners for awards submission  in 2002. I was drawn to this image by the strong compositional line. I shot this image with my 4x5 on transparency film using the multiple exposure technique of which I am so fond and have been using since I began my career as an architectural photographer. I mixed the available daylight, fluorescent, tungsten and supplemental strobe light to capture the mood and tone of this highly stylized reception area.