Adaptive Reuse, Conference Room
Photographed for Swinerton Builders

Adaptive Reuse, Conference Room
Photographed for Swinerton Builders

I chose my camera position to make use of the strong visual line and create an eye-catching image by using the angular patterns and contrast of the lighting to capture the inherent drama of the design.

(Click image for full screen)

On this project I was charged with creating images that would be graphically significant at 2”x3” size. This conference room fit the bill perfectly. I chose my camera position to make use of the strong visual line and create an eye-catching image by using the angular patterns and contrast of the lighting to capture the inherent drama of the design.

This image was created using available light. I love how the play of light and shadow combine to create a visually compelling image that is rich in emotional context. Normally I use supplemental lighting to complement the available light and ensure we capture all the relevant details, but in this space there was no need.